Jeg er født i Bergen og oppvokst på en øy utenfor Bergen. Min mor fortalte meg som barn at jeg har en engel som alltid passer på meg og som hjelper meg når jeg ber om hjelp. Det har alltid gitt meg trygghet..

I 2001 ble jeg skilt igjen, da var mine 4 barn flyttet hjemmefra. Denne krisen ga meg en enorm mulighet for utvikling.

Jeg ble kjent med Pål-Esben Wanvig i 2001 og han har vært min mentor siden da, først innen lederutvikling, fra 2004 har han også vært min læremester på min spirituelle vei.

Den første oppgaven jeg fikk var å finne balanse i livet mitt. Jeg levde et hektisk liv og skulle være med på det meste, familie, jobb, organisasjonsarbeid og politikk. Jeg var nok på grensen til kollaps, jeg var veldig sliten, men skulle klare alt. Det å finne balanse mellom familie, jobb, fritid, hobbyer, ting som virkelig gjør meg glad, forandret livet mitt. Jeg satte meg ned og tenkte gjennom hva er det som gjør meg glad og hva er det som tapper meg for energi. Etter å ha gjort den jobben fikk jeg gleden og det å kunne fryde meg over livet tilbake. Det var fantastisk å få hjelp til alt dette.

Pål-Esben hjalp meg også videre til sin mentor Walter Lübeck. Jeg glemmer aldri mitt første møte med Walter Lübeck i Tyskland. Jeg følte meg fullstendig avkledd. Han fortalte meg hvem jeg er, hva min livsoppgave er og hvor veien går videre.

Etter et engel kurs med Walter Lübeck i november 2006 endret livet mitt seg igjen. Jarle og jeg giftet oss en måned etterpå og en ny epoke i livet mitt startet. Vi har tatt den samme utdannelsen innen det alternative og har mange felles interesser. Det mest fantastiske er den hjelpen vi har fått av Maria og Pål-Eben når det gjelder vårt parforhold, kunnskap om å leve tett sammen med et annet menneske. Dette er ting jeg gjerne skulle ha lært i min ungdom men det er aldri for sent å lære.

Gjennom jobben min som jordmor var det fantastisk å få integrere min nye kunnskap slik at jeg kunne hjelpe de som kom til meg på en god måte. Jeg måtte allikevel være veldig på vakt og ikke blande det alternative inn i jobben min som jordmor, nå er jeg pensjonist og kan jobbe på en helt annen måte. Jarle og jeg har startet opp en privat healing praksis her i Bergen. Vi har kurs innen RainbowReiki® systemet og utdanner 1.Dan mestere sammen med vår lærer. Nå holder vi på med lærer utdannelse i «White Feather Shamanic School® Livet mitt og arbeidet mitt har fått en helt ny dimensjon. Jeg våkner hver morgen og gleder meg til en ny dag.

Navnjarletolle@gmail.com
Share This