I mine unge år var jeg det vi kaller for en venstre hjerne person, jeg pugget alt og jeg var kun interessert i det som jeg kunne se med mine egne øyner. Jeg utdannet meg til ingeniør i elektrofag og seinere tok jeg mastergrad og doktorgrad i fysikk og teknologi, 44 år gammel var jeg 1.amanuensis på universitet.

Jeg satt en dag i min fine hage og observerte min eiendom og filosoferte over hva jeg hadde oppnådd i livet. Selv om jeg var fornøyd følte jeg at det var noe som manglet. Jeg følte meg veldig ensom og spurte meg selv om dette var alt, nå har jeg jo oppnådd god økonomi og sosial status i samfunnet, så hva nå? Er dette alt er det ikke noe mer?

Jeg ble kjent med Pål Esben Wanvig i 2000 og han har vært min mentor siden da, først innen lederutvikling. Fra 2004 har han også vært min spirituelle læremester, min Reiki master, Karuna Reiki Master og RainbowReiki master. Jeg har hatt en eventyrlig utdannelse og personlighetsutvikling med min master. Og det som er så utrolig spennende er at dette vil bare fortsette.

En av de første oppgavene jeg fikk var og få mer balanse i livet. Jeg har vært singel hele mitt liv og nå var det på tide å finne en partner og begynne å gjøre andre morsomme ting enn bare å lese bøker. For uten balanse, fikk jeg høre at det var umulig å utvikle et stabilt og lykkelig liv. Jeg ble også anbefalt og begynne å praktisere all kunnskapen jeg tilegnet meg slik at jeg kunne erfare om den virkelig fungerte for meg. Først da var det mitt og først da kunne jeg lære det videre til andre.

Etter et englekurs med Walter Lübeck i november 2006 snudde livet mitt seg igjen. Vi var så heldige å få snakke med ham i lunch pausen og i løpet av 20 minutter fortalte ham meg hva som skal til for at jeg skal få et lykkelig liv. Dette var starten på neste fase i mitt liv hvor jeg igjennom personlighetsutvikling og en mengde med healing greide å snu uheldige tankemønstre slik at jeg ble fri, og Anne Marit og jeg giftet oss. Det mest fantastiske er den hjelpen vi har fått av Maria og Pål-Esben når det gjelder vårt parforhold, og det å leve sammen med et annet menneske. Dette er noe som må læres og burde nok ha vært en del av alles utdanning.

Jeg har også startet opp egen healing og astrologi praksis og det er fantastisk å kombinere disse to feltene i mitt behandlings arbeidet. I august 2009 vil min kone Anne Marit og jeg også starte opp RainbowReiki kurs. Dette gleder jeg meg enormt til da jeg føler en enorm glede med og kunne gi videre de fantastiske healing teknikkene som har hjulpet meg de siste årene.

Og til slutt vil jeg takke Pål-Esben, Maria og Walter for at de virkelig trodde på meg og holdt ut de gangene jeg selv ikke hadde troen på meg selv, eller følte at det ikke var noe håp. Jeg takker dem for at de alltid har vært ærlige og sagt til meg sannheten og hva som skal til for at jeg kan bli frisk. Jeg takker også min kjære kone Anne Marit for uten hennes hjelp hadde min reise ikke vært mulig i det hele tatt, å være i sammen med henne i hverdagen er fantastisk og gjør livet verd å leve.

Navnjarletolle@gmail.com
Share This